Et festlokale behøver ikke være dyrt

Der skal være fest

Når man skal holde en større fest, er det vigtigt, at der er styr på alle detaljerne. Det kan være en udfordring at finde hoved og hale i det hele, da der typisk er en masse aspekter, der skal gå op i en højere enhed. Maden skal være velsmagende og gennemtænkt, dekorationerne og pynten skal være pæn, underholdningen skal være underholdende og lokationen skal også helst være i top. Gæsterne skal føle sig godt tilpas, og også festarrangøren selv skal helst have en god dag ud af det.

Hvor skal festen holdes?

Især festlokationen kan være en udfordring – for skal man være derhjemme eller skal man holde festen ude?

Når man skal holde en fest, kan man som værter typisk blive ganske stresset over alt det, der skal tages hensyn til. Det resulterer ofte i, at man ikke får mulighed for at nyde festen, som man burde, og derfor kan det næsten ikke diskuteres, at det stort set altid vil være en god idé at leje et lokale til festen, så man kan få uddelegeret nogle af festens vigtigste aspekter til andre, der kan tage sig af den del.

Når man vælger at leje et festlokale er der pludselig flere ting, som man ikke længere behøver at bekymre sig om selv. Specielt hvis man lejer lokalet inkl. mad og personale, kan man pludselig selv slappe af og nyde festen på en hel anden måde. Man behøver således blot selv være involveret i valget af f.eks. bordpynt, bordplan og menuen. Mens man herefter kan overlade alle de praktiskdetaljer til andre. Det giver en helt anden frihed, end hvis man selv skal stå for alt det praktiske omkring hele arrangementet.

Det behøver ikke være dyrt

Mange tænker derefter nok, at det da er alt for dyrt at leje et festlokale. Men nej, et festlokale behøver faktisk slet ikke være så dyrt, og det må man helst ikke misforstå, for man kan generelt finde rigtig finde festlokaler til en acceptabel pris, man kan betale.

Det hele afhænger selvfølgelig af krav og ønsker, men generelt kan man snildt finde super fine festlokaler, hvor man ikke behøver at betale en helt bondegård for lejen. Rigtig mange vælger bevidst at afholde festen derhjemme, fordi de går ud fra, at det er for dyrt at leje et festlokale – det er en skam, for man bør altid tjekke op på priser og muligheder, inden man tager en beslutning. Typisk kan man faktisk ikke blot spare penge ved at leje et festlokale ude, men man kan også spare en del stress væk, da man så kan videregive nogle af opgaverne til et personale, der typisk er tilknyttet festlokalet.

Prøv noget utraditionelt

Når nu man har taget beslutningen om, at festen skal holdes ude og man gerne vil overlade en stor del af alle de praktiske opgaver til nogle andre, så man jo jo også begynde at kigge lidt på, hvilket type sted det så er, at man gerne vil holde sin fest.

Hos Nymarksminde i Vodskov har de f.eks. taget skridtet og tilbyder nu at holde den store fest i deres lokaler, som ligger i direkte sammenhæng med deres dyrepark og fodboldgolfbane. Det giver en fest i nogle helt fantastiske og unikke omgivelser, som man næppe finder lig mange andre steder i landet.

Hos Nymarksminde kan man netop slippe for en masse af de praktiske detaljer i forbindelse med den store fest og kan hermed læne sig tilbage og nyde dagen i fulde drag. Nymarksminde sørger for lækker mad og deres dygtige personale sørger for, at det hele forløber som planlagt inkl. opstilling af borde, anretning og servering. Nymarksminde festlokale rummer op til 50 personer. Så de kan huse de fleste mindre og mellemstore fester.

 

Disclaimer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*